EMS Web

HTML5 basert web grensesnitt

Opplev neste generasjon brukergrensesnitt

EMS Web er neste generasjon brukergrensesnitt fra EM Systemer. Et moderne grensesnitt for betjening, rapportering og overvåkning av dine lokale SD anlegg.

EMS Web presenterer et brukergrensesnitt basert på et rent HTML5 rammeverk der bruker slipper utfordringer og problemer forbundet med Java, ActiveX, Silverlight og andre utgående web teknologier.

Ettersom EMS Web er en ren HTML5 applikasjon så kan den kjøres på alle dagens moderne nettlesere, slik som Chrome, Firefox, Edge, Mozilla, IE, mm.

I rammeverket til EMS Web ligger Responsive Design. Dette innebærer at applikasjonen tilpasser seg til de flater som bruker kjører applikasjonen på. Resultatet er at EMS Web fungerer like godt på nettbrett som på PC.

EMS Web kommuniserer med SD-anlegget via JSON kommunikasjonsprotokoll. JSON er et kompakt dataformat som er mye brukt for datautveksling på mobile enheter. Resultatet er åpenhet, rask responstid og sikker dataoverføring.

Tilgjengelighet

EMS Web er kompatibel med EMS Server versjon 7 eller nyere. Får å kunne benytte EMS Web mot eldre installasjoner trenger man kun å oppgradere til siste gjeldende EMS Server versjon.

For EMPortal kunder er EMS Server inkludert i abonnement og man trenger kun å tilrettelegge for bruk av applikasjonen.