EM System SD -anlegg og sjø-ørret fiske på Smøla

Vi skal ha et møte på Smøla i ENØK nettverket vårt. Har du anledning til å holde et foredrag om effektiv drift med SD -anlegg ? Henvendelsen kom fra en driftsleder i en kommune som vi har levert flere SD-anlegg til over flere år. De var 14  driftsansvarlige fra 4- 5 kommuner som skulle samles i to dager på herlige Smøla.

Fantastisk, tenkte jeg 2 fluer i en smekk. Alltid hyggelig å få presentert drift av SD-anlegg fra EMPortal for interesserte driftsfolk, og når jeg kunne kombinere det med fluefiske etter sjøørret i et av landets beste og flotteste sjøørret eldorado ble svaret selvsagt Ja!

På dagen gjennomgikk vi energistyring, effektregulering, ventilasjons styring og selvsagt varmestyring. De viktigste sidene av et funksjonelt SD-anlegg. Spørsmålene haglet fra alle kanter og vi hadde en god dialog om praktisk drift.

Når nettverksmøtet var slutt bar det ut i den flotte naturen og fluefiske etter sjø-ørret ble nettopp slik bare  fisket kan være på Smøla. Det ble 2 flotte fisker på vel 2 kilo og et par på over kiloet.

Jeg kommer alltid til å minnes dette nettverksmøtet !

 

Geir Sandal